Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΔΔΕ Φωκίδας: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε Γυμνάσια - Λύκεια (2012 - 2012)


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Ν. Φωκίδας οι εκπαιδευτικοί της που ευρίσκονται στη διάθεση του οικείου ΠΥΣΔΕ, τοποθετούνται για το σχολικό έτος 2012-2013, με βάση την 09/28-08-2012 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Φωκίδας, κατά περιοχή μετάθεσης, ως εξής:

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΓΕΛ Γαλαξιδίου: Τα ονόματα των επιτυχόντων σε ΑΕΙ - TEI

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ που εισάγονται στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ! Και καλή δύναμη στις σπουδές σας παιδιά! Οι αγώνες σας αμείφθηκαν, τα ωραία τώρα αρχίζουν!

ΑΞΙΟΙ!!!

* Δείτε εδώ τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΔΔΕ Φωκίδας: Κατάθεση αιτήσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών


Η Δ.Δ.Ε. Φωκίδας ενημερώνει ότι η κατάθεση αιτήσεων τοποθέτησης:
α) για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Φωκίδας,
β) τους  ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς για εσωτερικές αποσπάσεις και 
γ) τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν με απόσπαση στη ΔΔΕ Φωκίδας, 
θα γίνεται από 20 έως και 24 Αυγούστου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να υποβάλλουν  τις αιτήσεις τους στα γραφεία της ΔΔΕ  Φωκίδας ή με fax στο 22650- 28338Ο

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΛΩΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Διήμερο αφιέρωμα στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιάκωβο (Βαβανάτσο) στο Γαλαξίδι



Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης κορυφώθηκε χθές Κυριακή το πρωϊ, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Γαλαξείδι, το διήμερο αφιέρωμα στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου πρ. Αθηνών Ιακώβου, του Βαβανάτσου, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Γαλαξειδιωτών. Τις εκδηλώσεις λάμπρυνε με την παρουσία του ο διάδοχος του από Αττικής και Μεγαρίδος αειμνήστου Αρχιεπισκόπου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ο οποίος και προεξήρχε -κατόπιν αδείας, όπως σημείωσε μιλώντας στο εκκλησίασμα, του οικείου Μητροπολίτου κ. Αθηναγόρου- στην θεία λειτουργία και στο Μνημόσυνο που ακολούθησε. Ο κ. Κύριλλος εξερχόμενος, μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας, κατευθύνθηκε προς την παρακείμενη οικεία στην οποία γεννήθηκε ο μακαριστός, όπου και εναπόθεσε ανθοδέσμη, "εις τιμήν και μνήμην".

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Οι αποσπάσειςαπό ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (2012 - 2013)


Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2012-13.
Oι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν στις 6.437 και ικανοποιήθηκαν 2.299 (ποσοστό 35,72%). 
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία στην οποία αποσπάσθηκαν  προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

* Πατήστε εδώ για τα ΟΝΟΜΑΤΑ

Τιμητική εκδήλωση για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο στη γενέτειρά του, στο Γαλαξίδι



Ο Σύνδεσμος Γαλαξειδιωτών, που εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του, τιμά τη μνήμη του Γαλαξειδιώτη Αρχιεπισκόπου πρ. Αθηνών Ιακώβου, του Βαβανάτσου, διοργανώνοντας απόψε, Σάββατο 4 Αυγούστου 2012, στις 8:00 μ.μ., βραδιά μνήμης του Ιεράρχου. 
Στην εκδήλωση αυτή, που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Συνδέσμου Γαλαξειδιωτών «Σπίτι των Νέων» - δωρεά του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου προς τον Σύνδεσμο - θα μιλήσει ο καθηγητής κ. Μάριος Μπέγζος, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και η κ. Αναστασία Αναστασίου - Μερίκα, εγγονή της αδελφής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, ενώ στη συνέχεια θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφιών και ενθυμημάτων του κυρού Ιακώβου. 
* Αύριο, Κυριακή 5 Αυγούστου 2012, στον Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Γαλαξειδίου, θα τελεστεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο από τον διάδοχο του Μακαριστού Ιακώβου Σεβ. Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο

* Πηγή: "Ιδιωτική Οδός"

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Mόλις 200 διορισμοί καθηγητών και δασκάλων!



Μόλις 200 θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα διοριστούν για το νέο σχολικό έτος (2012 - 2013), αριθμός που προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα καθηγητών και δασκάλων.

Οι εκπαιδευτικοί φοβούνται πως η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη, καθώς ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα κενά στην εκπαίδευση. Πέρυσι, πάντως, στις σχολικές τάξεις μπήκαν 600 νέοι δάσκαλοι και καθηγητές.
Σύμφωνα με τον αιρετό στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Δημήτρη Μπράτη, η δέσμευση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου «για 1.065 μόνιμους διορισμούς στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση φαίνεται πως δεν ισχύει πλέον» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.