Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ν. Φωκίδας


Εκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί η ΕΛΜΕ Ν. Φωκίδας την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Μαρτίου και ώρα 18.00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Αμφισσας. Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αναφέρονται τα εξής:






ΕΛΜΕ Φωκίδας                                                   Αμφισσα, 9 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αυτή την βδομάδα (12/3/2012) ξεκινούν νέες Γενικές Συνελεύσεις όλων των ΕΛΜΕ της χώρας με σκοπό τον καθορισμό των νέων αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

To Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φωκίδας καλεί τους συναδέλφους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/3/2012 και ώρα 18.00 μ.μ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 18.00 μ.μ στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Αμφισσας με στόχο την συζήτηση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης των  Προέδρων των ΕΛΜΕ (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=2271) καθώς και της απόφασης του Δ.Σ. για την Αξιολόγηση (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=2501) με στόχους την καλύτερη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και την οργάνωση και υλοποίηση συλλογικών δράσεων που αυτές προβλέπουν

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ηδη τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι επιμορφώσεις σχολικών συμβούλων και διευθυντών για το πώς θα αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς. Και για να περάσουν πιο αποτελεσματικά την πολιτική τους θα καλέσουν στα σεμινάρια σφαγής και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς!

Η αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών είναι το βασικό εργαλείο για τη λειτουργία των σχολείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια που επιβάλλουν ΟΟΣΑ και Ε.Ε. Ερχονται απολύσεις εκπαιδευτικών μέσω αξιολόγησης. Με πρόσχημα την αξιολόγηση τσακίζουν κάθε μορφωτικό δικαίωμα των παιδιών φτιάχνουν το “Σχολείο Α.Ε”. Nα μην περάσει! Να μείνει στα χαρτιά! Ολοι στον αγώνα! Ολοι στη Γενική Συνέλευση!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ζωγράφος Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Ανάγνος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου