Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νέα καθυστέρηση στις διαδικασίες αποσπάσεων και τοποθετήσεων εκπαιδευτικών...

Νέα καθυστέρηση θα προκύψει στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετατάξεις, τοποθετήσεις), αφού ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης δεν υπέγραψε το αίτημα προς την ειδική Τριμελή Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), προκειμένου να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί από την απογόρευση του Νόμου.

Οπως αναφέρει σε ανακoίνωσή του ο αιρετός εκπρόσωπων των εκπαιδευτικών Α/θμιας στο ΚΥΣΠΕ κ. Δημ. Μπράτης, "σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση, από το αρμόδιο τμήμα του Υπ. Παιδείας θα υποβληθεί εκ νέου το αίτημα, αφού πρώτα διαλυθεί η Βουλή και ενημερωθεί η νέα Υπουργός Παιδείας. 
Το αίτημα θα αναφέρεται στις μεταθέσεις, στις αμοιβαίες μεταθέσεις, στις τοποθετήσεις, στις αποσπάσεις και στις μετατάξεις".


* Από την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας, για το ίδιο θέμα. ανακοινώθηκαν τα εξής: 


"Με βάση της με αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.25/2070/οικ.9575/18-04-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες μεταβολής υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Μετά την περίοδο αυτή θα γίνει επαναπροκήρυξη των οργανικών κενών και θα ζητηθούν εκ νέου αιτήσεις των εκπαιδευτικών.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου