Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Επιμορφωτική ημερίδα Θεολόγων Ν. Φωκίδας, την Πέμπτη, 16 Μαϊου


Μετά από απόφαση του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)  Στερεάς Ελλάδας (Πράξη 12η/07-05-2019, Ολομ.) την Πέμπτη 16-05-2019 και ώρα 11.30 - 13.30, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Άμφισσας (οδ. Ι. Γιδογιάννου 16) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική - επιμορφωτική ημερίδα των Θεολόγων καθηγητών που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Ν. Φωκίδας. 

Το θέμα της ημερίδας θα είναι «Το μάθημα των Θρησκευτικών στο σύγχρονο σχολείο: Θέματα παιδαγωγικής - διδακτικής προσεγγίσεως του νέου Π.Σ. και δημιουργικής χρήσεως των Τ.Π.Ε. στη μαθησιακή διαδικασία» με εισηγητή τον Χαρ. Ανδρεόπουλο Συντονιστή Εκπ/κού Έργου κλ. ΠΕ01 – Θεολόγων Στερεάς Ελλάδας.

Οι κ.κ. Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων καλούνται να τροποποιήσουν το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Πέμπτης, 16-05-2019, ώστε να δυνηθούν οι θεολόγοι των σχολείων να συμμετάσχουν στη συνάντηση και να μην υπάρξει απώλεια διδακτικών ωρών. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης. Η συμμετοχή στην ημερίδα γίνεται χωρίς δαπάνη για το δημόσιο και χωρίς να παρακωλύεται η λειτουργία των σχολείων.         

                                                                        
                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου