Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο "AEL - FC ARENA" - Οι μαθητές θαύμασαν το υπερσύγχρονο αθλητικό ποδοσφαιρικό κέντρο της Λάρισας


Την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τις εν γένει υποδομές και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης αθλητικής επιχείρησης στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου Ν. Φωκίδας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής (13.04.2011) του σχολείου στη Λάρισα, μιας εκδρομής που περιελάμβανε στο πρόγραμμά της και επίσκεψη στο γήπεδο «ΑEL – FC ARENA».

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (ΠΑΕ) «Αθλητική Ενωση Λάρισας (ΑΕΛ)» για την οργάνωση και διοίκηση του “ΑΕL  - FC ARENA” ως σύγχρονης αθλητικής επιχείρησης στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου καθώς και για τις εξελιγμένες δομές της λειτουργίας των χώρων του προς εξυπηρέτηση τόσο των αθλητών (γυμναστήριο, φυσικοθεραπευτήριο, αποδυτήρια – λουτρά), των δημοσιογράφων (αίθουσα Τύπου, χώροι αναμετάδοσης αγώνων, ), όσο και των φιλάθλων (σουϊτες, χώροι ψυχαγωγίας, χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων – ημερίδων, κλπ). Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές του σχολείου Χάρης Ανδρεόπουλος (Θεολόγος) Βάσω Καρακόζογλου (Αγγλικών) και Λάμπρος Μπουκουβάλας (Πληροφορικής). 

* Εκ μέρους της γαλαξιδιώτικης αποστολής ο (Λαρισαίος) αρχηγός της εκδρομής, καθηγητής του Γυμνασίου Χάρης Ανδρεόπουλος, ευχαρίστησε την ΠΑΕ για την θερμή υποδοχή, ενώ αναφερόμενος στη φετινή αρνητική αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ είπε ότι θα πρέπει ν΄ αποτελέσει αφορμή για να διορθωθούν οι δυσλειτουργίες της ομάδας και ευχήθηκε το συντομότερον δυνατόν η «βασίλισσα του θεσσαλικού κάμπου» να ξαναβρεί τη δικαιωματική της θέση στα «μεγάλα σαλόνια» του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

[Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", 26/05/2011, σελ. 9]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου