Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στις κάλπες οι καθηγητές, κλειστά τα σχολεία

Στις κάλπες προσέρχονται οι καθηγητές του ν. Φωκίδας, για την εκλογή αντιπροσώπων τους στο 15ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο τακτικής γενικής συνέλευσης (Γ.Σ.) του κλάδου που διοργανώνει η τοπική ΕΛΜΕ.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Μαϊου 2011 και ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αμφισσας, με το εξής πρόγραμμα εργασιών:

1) Eκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

2) Eλεγχος και κριτική στα πεπραγμένα του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ της περιόδου 2009 - 2011.

Μετά τη λήξη της Γ.Σ., και μέχρι τις 5 μ.μ., θα ακολουθήσει στην ίδια αίθουσα η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 15ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Για τη διαδικασία αυτών των αρχαιρεσιών έχει δοθεί άδεια από την ΔΔΕ Φωκίδας, συνεπώς, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ, η παρουσία των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική και γι΄ αυτό το σκοπό θα δοθούν από την Εφορευτική επιτροπή Βεβαιώσεις παρουσίας, τις οποίες οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να προσκομίσουν στον Δ/ντή /-τρια του σχολείου τους.

* Επισημαίνεται ότι την ημέρα αυτή (Πέμπτη, 5 Μαϊου 2011) λόγω των αρχαιρεσιών των καθηγητών τα σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης του ν. Φωκίδας θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου