Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πανηγυρική εκλογή Χρυσ. Σταμούλη - Φωτ. Ιωαννίδη στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ

Πανηγυρική υπήρξε η εκλογή του νέου προέδρου και του νέου αναπληρωτή προέδρου του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών του Τμήματος που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
 
Υποψήφιοι ήταν οι καθηγητές κ.κ. Χρυσ. Σταμούλης και Φωτ. Ιωαννίδης, οι οποίοι δεν είχαν το ανταγωνισμό άλλων υποψηφίων και "αναμετρήθηκαν" μόνο με τη βούληση των εκλεκτόρων (καθηγητών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού) από τους οποίους πήραν πανηγυρική πλειοψηφία θετικής ψήφου σε ποσοστό που αγγίζει το 84%!!!

* Νέος πρόεδρος (για τη επόμενη διετία 2011 - 2013) εξελέγη  ο καθηγητής του τομέα Δογματικής Xρυσόστομος Σταμούλης, ο οποίος έλαβε: εκ των 33 ψηφισάντων μελών ΔΕΠ τις  27 θετικές ψήφους, εκ των 103 φοιτητών 90 ψ. και εκ των 9 διοικητικών 7 ψ.

* για την θέση του αναπληρωτή Προέδρου ο καθηγητής του τομέα Εκκλησιαστικής Ιστορίας Φώτης Ιωαννίδης, λαβών: εκ των 33 ψηφισάντων μελών ΔΕΠ τις 28 θετικές ψήφους, εκ των 103 φοιτητών 91 ψ. και εκ των 9 διοικητικών 7 ψ. 

Πρόκειται για μια ΠΑΝΑΞΙΑ εκλογή δύο διακεκριμένων επιστημόνων με διεθνή καταξίωση, οι οποίοι, λαμπρύνοντας με τη παρουσία τους το αγαπημένο μας Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, τιμούν τη θεολογική επιστήμη, ενώ διαχρονικά στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες του κλάδου μας για την αναβάθμιση του μαθήματος των Θρησκευτικών στη Β/θμια εκπαίδευση. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εκλογή τους και ευχόμαστε από καρδιάς ο Θεός να τους δυναμώνει στα νέα υψηλά τους καθήκοντα!

Oι νεοεκλεγέντες αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1ης Σεπτεμβρίου, διαδεχόμενοι στις θέσεις που εξελέγησαν τον καθηγητή κ. Δημ. Καϊμάκη (απερχόμενο πρόεδρο) και π. Βασίλειο Καλλιακμάνη (απερχόμενο αναπληρωτή πρόεδρο), oι οποίοι άσκησαν με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντά τους αναβαθμίζοντας την επιστημονική παρουσία  του Τμήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου