Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Την Παρασκευή 15/11 οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Δεν θα γίνουν μαθήματα

Με την υπ΄ αριθμ. 171389 /Γ2/12-11-2013 εγκύκλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Συμεώνος Κεδίκογλουαναφορικώς με την επέτειο του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης ορίσθηκαν τα εξής:   


1.                 Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις επειδή εφέτος η επέτειος συμπίπτει με την αργία της Κυριακής, 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

2.                 Μέλη των συλλόγων των εκπαιδευτικών και εκπρόσωποι των μαθητικών συμβουλίων θα διοργανώσουν στα σχολεία εκδηλώσεις, ομιλίες, που θα ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα και τη σημασία των γεγονότων.


3.                 Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στις 15 Νοεμβρίου είναι απογευματινά, καθώς και τα ολοήμερα σχολεία Π.Ε., θα πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του πρωινού κύκλου, έπειτα από συνεννόηση των Διευθυντών των αντίστοιχων συστεγαζόμενων σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου