Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Aριστερή στροφή στην ΕΛΜΕ Φωκίδας: Πρώτο το ΠΑΜΕ, δεύτερη η ΔΑΚΕ, απούσα η ΠΑΣΚ....


Την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Φωκίδας, για την επόμενη διετία, κατέκτησε στις σημερινές εκλογές των καθηγητών η προσκείμενη στο ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) συνδικαλιστική παράταξη της Aγωνιστικής Κίνησης Καθηγητών, πετυχαίνοντας ποσοστό 55,83% με το οποίο εξασφαλίζει τις 4 από τις 7 έδρες του νέου Δ.Σ. (έναντι 3 που είχε στο απερχόμενο Δ.Σ.)

Τις υπόλοιπες 3 έδρες καταλαμβάνουν υποψήφιοι της συνδικαλιστικής παράταξης “Δελφική Ανεξάρτητη Κίνηση Καθηγητών” (στην οποία συμμετέχουν εκπαιδευτικοί προσκείμενοι στη ΔΑΚΕ (ΝΔ) και ανεξάρτητοι – συνεργαζόμενοι  υποψήφιοι) που συγκέντρωσε στις σημερινές εκλογές ποσοστό 44,17%. Τρείς (3) ήταν οι έδρες της “Δελφικής Κίνησης” και στο προηγούμενο Δ.Σ.

Από τα αξιοσημείωτα των εκλογών υπήρξε η …αποχή της προσκείμενης στο ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΚ (η οποία στο απερχόμενο Δ.Σ. κατείχε μία έδρα), καθώς η προσπάθεια στελεχών της να συγκροτήσουν διευρυμένο πολιτικά ψηφοδέλτιο δεν ευοδώθηκε.

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
Aναλυτικότερα, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ψήφισαν 182

Εγκυρα: 163,

Aκυρα (7)  - λευκά (12): 19

Eλαβαν:

* “Aγωνιστική Κίνηση Καθηγητών” (Α.Κ.Κ.): 91 ψήφους (55,83%) και 4 έδρες

“Δελφική Ανεξάρτητη Κίνηση Καθηγητών” (Δ.Α.Κ.Κ.): 72 ψήφους (44,17%) και 3 έδρες

Εκλέγονται για το νέο Δ.Σ.:

- από την “Αγωνιστική Κίνηση Καθηγητών” oι (εντός παρενθέσεως οι σταυροί): Κυριανάκης Κων. (64), Μαλλάκη Αγγελική (51), Ζωγράφος Γεωργ. (43) και Βασιλόπουλος Αναγ. (37)

- από τη “Δελφική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών” oι: Παπαδήμας Κων. (45), Δερβένης Αναστ. (42) και Τρίγκας Ιωαν. (39).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου