Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο μεταπτυχιακών φοιτητών και υπ. διδακτόρων του Τμ. Θεολογίας του ΑΠΘ

Μετά τις αρχαιρεσίες της 12ης Οκτωβρίου 2011 του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. “Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς”, εξελέγη και ήδη συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακαδημαϊκά έτη 2011 - 2012 και 2012 - 2013.

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Στις κάλπες προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 48 μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ., εκλέγοντας τα 7 μέλη που συγκροτούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς επίσης και 2 αναπληρωματικά μέλη, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο. Ανάμεσα στα 48 ψηφοδέλτια βρέθηκαν 46 έγκυρα, καθώς επίσης 1 άκυρο και 1 λευκό.

* Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως προέκυψε μετά την Συνεδρίαση του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Σίσκος Ζήσης του Γρηγορίου - Πρόεδρος

Βάρελη Ελπίδα του Νικολάου - Αντιπρόεδρος

Παπαθεοδώρου Ευάγγελος του Γεωργίου - Γενικός Γραμματέας

Αχιλλεύ - Γαϊτανά Βικτώρια - Θεοδώρα του Νικολάου - Ειδική Γραμματέας

Γιάννης Κωνσταντίνος του Δημητρίου - Ταμίας

Αθανασίου Στέφανος του Ευαγγέλου - Α΄ Μέλος

Ησαΐας Χρήστος του Ησαΐα - Β΄ Μέλος

Γλύκα Νικολέττα του Νικολάου - Α΄ Αναπληρωματικό Μέλος

Μπαρμπούτη Βαΐα του Ηλία - Β΄ Αναπληρωματικό Μέλος

______________________________

O "Θρησκευτικός" του Γαλαξιδίου συγχαίρει το νεοεκλεγέν Δ.Σ και εύχεται στον Πρόεδρο αυτού, αγαπητό φίλο και εκλεκτό συνάδελφο Ζήση Σίσκο, και σ΄ όλα  μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη και δηλώνει ότι αυτονοήτως και παντοιοτρόπως θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου, τόσο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων των μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών, όσο και, ευρύτερα, για την προαγωγή της θεολογικής επιστήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου