Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Νέα σύνθεση στο ΠΥΣΔΕ Ν. Φωκίδας

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. Φ αποφ..6898/14.10.2011 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Δρ. Ηλία Αργυρόπουλου ανασυγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο B/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) N. Φωκίδας με την ακόλουθη, νέα σύνθεση:

1. Λαγγουράνης Ανάργυρος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α΄, Διευθυντής Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Φωκίδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Σεργουνιώτη Ηλία του Φωτίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Α’, Διευθυντή του ΓΕΛ Άμφισσας.

2. Θεοχαρόπουλος Μιχαήλ του Ευθυμίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ 04.04, με βαθμό Α΄, Διευθυντής του ΚΠΕ Άμφισσας, ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του συμβουλίου, με αναπληρωτή του την κα Κάλλη-Γκούλτα Κωνσταντούλα, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ 06, με βαθμό Α΄, του ΓΕΛ Άμφισσας, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων Γενικής Παιδείας.

3. Αλωνάρης Ιωάννης του Ευσταθίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ 04.02, με βαθμό Α΄, Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Άμφισσας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, τον κ. Μακρυγιάννη Επαμεινώνδα, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ 10, με βαθμό Α’, Υποδιευθυντή του ΓΕΛ Άμφισσας.

4. Παπαδήμας Κων/νος του Ανδρέα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 17.02 με βαθμό Α΄, Διευθυντής του ΕΠΑΛ Άμφισσας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος την κα Κουρκούνη Θεοδώρα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 09, με βαθμό Α, του ΓΕΛ Ευπαλίου Ν. Φωκίδας.

5. Κυριανάκης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, με βαθμό Α΄, του Γυμνασίου Άμφισσας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος την κα Μαλλάκη Αγγελική, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Α΄, του Γυμνασίου – Λ.Τ. Δεσφίνας Ν. Φωκίδας.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η κα Παπαδοπούλου Κυριακή, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ13, του ΓΕΛ Άμφισσας, με αναπληρώτρια την κ. Μυταρά Αθηνά του Νικολάου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02 με βαθμό Α’, του Γενικού Λυκείου Άμφισσας.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου λήγει την 31-12-2011, με εξαίρεση τα αιρετά μέλη τακτικά και αναπληρωματικά των οποίων η θητεία λήγει την 31-12-2012.

* Πατήστε εδώ για να δείτε την ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου